Descarca prezentarea
iulie 7, 2022

Amenajarea băilor în Zotic Residence

Designerii Zotic Residence propun, pentru amenajarea băii, un design elegant şi minimalist, cu accent pe utilitate şi materiale eco friendly.

Urmând linia celor mai recente tendințe, caracteristicile precum dușuri deschise și plăcile ceramice de mari dimensiuni sunt nelipsite.Utilizarea unei palete de culori neutre, inspirată din nuanțe naturale și calde, este o tendință foarte apreciată încă de anul trecut, dar care rămâne foarte prezentă şi anul acesta.De la nuanțe de maro la bej, băile din 2022 pot îmbina tot felul de nuanțe de inspirație naturală.

Tendinţele anului 2022

1.Suprafeţe naturale

Poate cea mai mare tendință de amenajare baie în 2022 este accentul pe suprafețe senine, netede și materiale organice.Plăci mari de piatră monocromatică, corpuri de iluminat negru mat și suprafețe din lemn de stejar deschis, care sunt în mod natural elegante.

2.Design biofil

Biofilia reprezintă un concept de design care se concentrează pe conexiunea noastră umană cu natura și „aducerea efectivă a exteriorului în interior” prin multă verdeață. În urma unor studii s-a constatat că aproape o treime dintre proprietarii de locuințe adaugă verdeață în baia lor, deoarece constată că plantele sunt plăcute din punct de vedere estetic, creează un mediu liniștitor, pot purifica aerul și au proprietăți antibacteriene și de combatere a mirosurilor.

3.Tonuri calde, neutre şi naturale

Paletele de culori mai reci de gri au atins apogeul și vedem renașterea paletelor de culori mai calde și o schimbare subtilă înapoi la nuanţele naturale de bej și nud. Probabil că nu este o surpriză, nuanțele de inspirație naturală sunt în tendințe de ceva timp și sunt aici pentru a rămâne în continuare.

4.Spaţiu de relaxare

Dintotdeauna, baia a reprezentat un spaţiu al relaxarii, atât fizice, cât şi mentale, tocmai de aceea este atât de importantă amenajarea acestui spaţiu. O baie trebuie să fie în armonie cu restul încăperilor şi să reflecte stilul tău de viaţă prin design.Cel mai simplu mod de a-ți face baia un pic mai asemănătoare unui spa este prin accesoriile alese.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

    Schedule a Visit