Finisaje in orice detaliu

Am gandit pentru dvs. servicii  de finisare care se adapteaza nevoilor si preferintelor fiecarui client.

Punem la dispozitie o gama larga de optiuni de finisare pentru casele ZOTIC Residence, astfel incat clientii nostri sa poata alege intre o casa la cheie cu finisaje alese de designerul nostru sau isi pot personaliza finisajele dupa propriile gusturi si preferinte in bugetul prestabilit.

Pentru cei care doresc sa isi personalizeze casa, avem o gama variata de optiuni pentru a satisface cele mai diverse gusturi si preferinte. De la alegerea parchetului sau gresiei, pana la culorile peretilor si usilor, puteti alege tot ce va place. Acest lucru inseamna ca va puteti crea casa personalizata si unica, fara a compromite calitatea finisajelor sau a lucrarilor de instalare.

Pe de alta parte, daca doriti sa va relaxati si sa va bucurati imediat de o casa la cheie, designerii nostri de interior si exterior au creat deja un set de finisaje excelente pentru a face casa dvs. sa arate minunat. Astfel, va puteti bucura de beneficiile unei case la cheie, fara a fi nevoie sa va preocupati de detalii minore.